Centrum Medialne Sarai - Geert Lovink (Kwartalnik Filmowy)
Lovink opisuje ideę centrum medialnego, otwartego w Delhi we współpracy z holenderskim rządem, aby pomóc ogółowi społeczeństwa i hinduskim artystom przyzwyczaić się do nowych technologii medialnych. Projektowi towarzyszą kompleksowe programy edukacyjne, artystyczne i społeczne.