ВИВЧЕННЯ ОСОБИСТІСНИХ УЯВЛЕНЬ УЧНІВ 8 – 9 КЛАСІВ ПРО МОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ СМАРТФОНІВ ДЛЯ ФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТКУ НАСКРІЗНИХ УМІНЬ - Юрій Олексійович Жук; Антоніна Вікторівна Гривко (Інформаційні технології і засоби навчання)
У статті розглянуто питання потенціалу смартфону як сучасного освітнього інструменту і засобу навчання. Метою висвітленого суб’єктно орієнтованого дослідження було вивчення особистісних та гендерних особливостей уявлень учнів про можливості формування та розвитку наскрізних умінь за допомогою смартфону як найпоширенішого засобу самостійного/дистанційного навчання.