Вплив періопераційної внутрішньовенної інфузії лідокаїну на якість післяопераційного відновлення після різних видів оперативних втручань у дітей - O.S. Goncharuk; N.V. Tytarenko; A.V. Voznyuk; О.А. Taran; V.A. Shamrai; O.V. Sergiychuk; G.V. Bevz; A.V. Kostiuchenko; R.M. Banakhevych (Хірургія дитячого віку)
Раннє післяопераційне відновлення в педіатричній практиці є важливою проблемою для пацієнтів та системи медичної допомоги в цілому.