Turkish Literature from the Perspective of Foreign Turcologists: Correspondences of Necatigil - Barış Berhem Acar (İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Dergisi)
Necatigil, Behçet (2022). Tercümemi Nasıl Buldunuz?, Serenad Demirhan (haz.), İstanbul: Yapı Kredi Yayınları, s. 328, ISBN: 9789750851841