Dziesięciolecie polonistyki na Uniwersytecie Lwowskim. Recenzja książki Język polski i polonistyka w Europie Wschodniej: przeszłość i współczesność - Władysław Miodunka; Pavlo Levchuk (Postscriptum Polonistyczne)
brak