Mezei József: Kémelhárítás Magyarországon 1975-1985 - Attila Sümegh (Belügyi Szemle)
Cél: Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára és a Kronosz Kiadó gondozásában megjelent, a Közelmúltunk Hagyatéka sorozat negyedik kötete, a Kémelhárítás Magyarországon 1975–1985 című könyv bemutatása.