بررسی تغییرات زمانی و مکانی وضعیت آلودگی، رسوب و شاخص WQI در رودخانه پسیخان در استان گیلان - Eisa Ebrahimi; Hossein Asadi; Mohammad Bagher Farhangi; Afshin Ashrafzadeh (بهداشت در عرصه)
زمينه و هدف: در سالهای اخیر به دلیل افزایش جمعیت و توسعه صنایع، میزان آلودگی آب رودخانه های ورودی به تالاب انزلی به شدت افزایش یافته است. هدف از انجام این پژوهش بررسی آلودگی و شاخص کیفیت آب رودخانه پسیخان به عنوان یکی از مهمترین رودخانههای ورودی به این تالاب است.