Ressenya a Enric Pujol (ed.); estudi introductori d’Òscar Jané, Antologia de memòries i dietaris personals catalans sobre la Guerra de Successió, Barcelona, Institut d’Estudis Catalans, secció històrico-arqueològica, 2014, pp. 286. ISBN: 978-84-9965-221-4 - Adrià Cases Ibáñez (Scripta: Revista Internacional de Literatura i Cultura Medieval i Moderna)
Review to Enric Pujol (ed.), introductory study of Òscar Jané, Antologia de memòries i dietaris personals catalans sobre la Guerra de Successió, Barcelona, Institut d’Estudis Catalans, secció històrico-arqueològica, 2014, pp. 286. ISBN: 978-84-9965-221-4