مروری بر جذب بیولوژیکی رنگزاها بوسیله قارچهای غیر زنده - رعنا خلیل نژاد; محمدابراهیم علیا (مطالعات در دنیای رنگ)
در حال حاضر آلودگی محیط زیست به عنوان یک مشکل و معضل جهانی مطرح می باشد .رنگزا ها از جمله خطرناک ترین گروه های ترکیبات شیمیایی یافت شده در پسابهای صنعتی بوده است. در این تحقیق برای حذف رنگزاها از میکروارگانیسم ها استفاده شده است از مهمترین میکروارگانیسم ها می توان قارچها را بیان کرد که خصوصیات آنها بررسی شده و از طریق مکانیسم جذب بیولوژیکی این آلاینده ها را از پسابهای مختلف حذف می کنند. عوامل مختلف در جذب بیولوژیکی نیز توضیح داده شده و برای بهینه کردن جذب بیولوژیکی از روش تثبیت سلولی استفاده گردیده است.