Дослідження генетичного поліморфізму зразків кабачка (Cucurbita pepo L.) методом ISSR аналізу - Ю. М. Ланкастер; С. І. Кондратенко; С. В. Лиманська; Ю. М. Тереняк; Г. Є. Чернишенко; В. М. Попов (Plant Varieties Studying and Protection)
Мета. Виявити генетичний поліморфізм та дивергенцію сортів і гібридів кабачка (C. pepo L.) різного географічного походження за ISSR маркерами.