Дизайн-розробка концептуальної моделі відвалу з геометрично комбінованою поверхнею - T. H. Juraev (теорія та практика дизайну)
Розроблено концептуальну модель відвалу застосуванням методів геометричного моделювання, принципів індустріального дизайну і CAD технологій. Наводяться варіанти функціонального використання пропонованої моделі для різних робочих органів.