Viens no vēsturē atpazīstamākajiem latviešiem: jauns pētījums - Ēriks Jēkabsons (Latvijas Universitātes Žurnāls. Vēsture)
Recenzija par grāmatu: Valdis Bērziņš. Militārais stratēģis Jukums Vācietis laikmetu griežos. Rīga 2024. 231 lpp. ISBN 978-9934-599-54-5