Laudacja wygłoszona 11 grudnia 2015 r. podczas uroczystości Jubileuszu Pana Profesora Jakuba Pokory przez prof. Christine Moisan-Jablonski - Christine Moisan-Jablonski (Artifex Novus)
Laudacja wygłoszona 11 grudnia 2015 r. podczas uroczystości Jubileuszu Pana Profesora Jakuba Pokory przez prof. Christine Moisan-Jablonski.