وضعیت سواد و سلامت در ایران و شواهد بومی رابطه سطح سـواد و سلامت در پژوهش¬های انجام شده در ایران: راه پیش روی مداخلات ارتقای سلامت - Nastaran Keshavarz Mohammadi; Alireza Zali; Mojtaba Zeinivand; Zahed Rezaei; Mitra Teymouri; Mojgan Jazizadeh Karimy; samira mohammadi (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: میزان سواد با سطح سلامت ارتباط بسیار قوی دارد، اما این ارتباط در ایران کمتر مورد توجه قرار گرفته است. هدف این نوشتار شناسایی شواهد بومی تاثیر سطح سواد بر سلامت در مطالعات داخلی است.