Шляхи удосконалення методики оцінювання ефективності бойових дій зенітних ракетних військ з використанням геоінформаційної системи “Аргумент” - В. В. Грідіна; С. А. Кузьмін; В. Г. Малюга (Наука і техніка Повітряних Сил Збройних Сил України)
У зв’язку з удосконаленням підходів до створення системи протиповітряної оборони держави в умовах активної агресії, існуючий методичний апарат оцінювання ефективності бойового застосування зенітних ракетних військ потребує уточнення та вдосконалення. В статті для забезпечення необхідного рівня ефективності системи зенітного ракетно-артилерійського прикриття доведено необхідність здійснення заходів щодо удосконалення існуючих теоретичних та методичних підходів щодо організації та оцінювання системи ППО військ та об’єктів відповідно до сучасних умов бойових дій. Запропоновані шляхи удосконалення методики оцінювання ефективності угруповань ЗРВ з використанням геоінформаційної системи “Аргумент”.