КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЯК УЧАСНИК ВНУТРІШНЬОГОСПОДАРСЬКИХ ВІДНОСИН - I.V. Trush (Економіка та право)
Розглянуто господарську діяльність комунального підприємства як учасника внутрішньогосподарських відносин, встановлено основні вимоги, яким повинна відповідати організаційна структура комунального підприємства. Здійснено аналіз чинного законодавства, виділено основні особливості внутрішньогосподарських відносин комунальних підприємств.