Els lepidòpters de la vall d’Alinyà (Alt Urgell, NE de la península Ibèrica): algunes consideracions sobre l’altitud i la classificació biogeogràfica - F. Vallhonrat; A. Cervelló; A. Xaus; J. J. Pérez de-Gregorio; J. M. Parés; E. Requena; J. Dantart; J. Martí; A. Orozco; F. Palou (Arxius de Miscel-lània Zoològica)
Els resultats obtinguts en el cens de lepidòpters portat a terme a la vall d’Alinyà durant els anys 2000 i 2001, que s'adjunten en annex, indiquen que la distribució altitudinal de les espècies considerades mediterrànies i les considerades eurasiàtiques presenta poques diferències significatives entre si. Paraules clau: Lepidoptera, Gradient altitudinal, Vall d’Alinyà, Pirineus, Catalunya, Península Ibèrica.