Новий Завіт. Новий переклад з давньогрецької мови Ю. Л. Попченка - Dmytro Tsolin (Богословські роздуми: Східноєвропейський журнал богословʼя)
Новий Завіт. Новий переклад з давньогрецької мови Ю. Л. Попченка. Global Bible Society, 2020. 355 c.; ISBN 9781566322041 (тверда обкл.); 130.00 UAH.