Особливості нерефлексивних я-текстів студентів-психологів - Людмила Крупельницька; Тетяна Кудріна; Магдалина Лила (Психолінгвістика)
Мета. Метою дослідження є встановлення та аналіз особливостей нерефлексивних Я-текстів студентів-психологів.