Зневоднення відходів, утворених в процесах очищення побутових стічних вод - Олена Левицька (Challenges and Issues of Modern Science)
Відходи очищення побутових стічних вод при розміщенні на мулових картах займають великі площі. Одним із шляхів зниження об’єму відходів є їх зневоднення.