Використання інтерактивних методів навчання у контексті системного підходу - Leonida Pisots’ka (Педагогічний дискурс)
У статті розкриваються основні поняття і терміни означеної проблеми. Порушується питання використання інтерактивних методів у навчально-виховному процесі навчального закладу крізь призму системного підходу. Узагальнено фактори реалізації інтерактивних методів у навчально-виховному процесі, систематизовано їхні переваги над традиційними. Стаття доводить, що ефективність використання інтерактивних методів в основному залежить від викладача. Виокремлено і перераховано інтерактивні методи і прийоми. Окрім того, чітко сформовано вимоги до використання інтерактивних методів викладачем.