Комбіноване лікування хворої з ендометріоїдною пухлиною передньої черевної стінки - K. V. Tarasenko; R. B. Lysenko; V. S. Drabovskiy; V. R. Lysenko; K. V. PIkul (Клінічна хірургія)
Комбіноване лікування хворої з ендометріоїдною пухлиною передньої черевної стінки