Внесок селекціонерів Полтавського інституту агропромислового виробництва імені М. І. Вавилова УААН у формування національних сортових ресурсів (до 125-тиріччя з дня заснування) - І. О. Чекрізов; І. В. Колісник; Г. П. Жемела (Plant Varieties Studying and Protection)
Представлено результати багаторічної роботи селекціонерів Полтавського інституту агропромислового виробництва імені М. І. Вавилова. Коротко охарактеризовано основні створені та районовані сорти люцерни, стоколосу безостого, вики ярої та озимої, конюшини, буряку кормового та деякі особливості їх вирощування.