تجزيه و تحليل هزينه جمع‌آوري و حمل و نقل پسماند منطقه 1 شهر بندرعباس - Monireh majlesi; Amanallah Zamani; Fayyaz Mehdipoor; Vahideh Shamsaeepoor; hajar Sharifi; Pooria Darvar (بهداشت در عرصه)
زمينه و هدف: در حال حاضر در ايران 80 % كل مخارج مديريت پسماندها، مربوط به جمع آوري است كه 60 % از آن صرف حقوق و دستمزد كارگران مي شود. اهميت اين موضوع از آن جهت است كه بهبود اندكي در عمليات جمع آوري مي تواند تاثير قابل ملاحظه اي در صرفه جويي هزينه هاي كل داشته باشد. هدف از اين مطالعه تجزيه و تحليل هزينه جمع آوري و حمل و نقل پسماند منطقه 1 شهر بندرعباس در 15 سال آينده مي باشد.