ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ НОВОЇ МОДЕЛІ ПРОДАЖУ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ НА ПІДСТАВІ ДВОСТОРОННІХ УГОД: ПРАВОВІ АСПЕКТИ - N.B. Yurova (Економіка та право)
Стаття присвячена дослідженню перспектив створення нового механізму ціноутворення на електроенергію в умовах запровадження нової моделі ринку двосторонніх договорів купівлі-продажу електричної енергії за участю рівноправних суб’єктів господарювання. Наведено аналіз практики застосування діючих методик ціноутворення на електричну енергію та ціноутворення згідно нової моделі двосторонніх договорів купівлі-продажу електроенергії.