Bahasa Inggeris untuk Tujuan-tujuan Khusus - Perhubungan Antarabangsa - Henry J. S. (Journal of Modern Languages)
Kertas kerja ini merupakan tinjauan perintis mengenai kedudukan bahasa Inggeris di Malaysia sebagai bahasa untuk perhubungan antarabangsa. Pada hemat saya, memanglah wajar jika sebarang kajian seperti ini berdasarkan kepada Rancangan Malaysia yang keempat.