Паралінгвальні засоби як механізми впливу та маніпуляції в сучасному англомовному мультимодальному рекламному дискурсі - Larysa Makaruk (Психолінгвістика)
У статті проаналізовано сучасний англомовний рекламний дискурс з урахуванням паралінгвальних компонентів комунікації. Звернуто увагу на його гетерогенність і диференційні ознаки. Продемонстровано рекламні блоки, у яких під час продукування речень використано лінгвальні та паралінгвальні складники. Обгрунтовано кореляцію гетерогенних елементів,  які нині успішно співфункціонують у рекламному дискурсі та слугують потужним механізмом впливу на реципієнтів.