ВИЗНАЧЕННЯ ВПЛИВУ ЧИННИКІВ НА ЕКОНОМІЧНИЙ І СОЦІАЛЬНИЙ РОЗВИТОК МІСТА - S.I. Hrechana (Економіка та право)
Розглянуто чинники економічного та соціального розвитку міста. Запропоновано методичний підхід до визначення характеру впливу на нього чинників за системою оціночних показників із використанням фасетної класифікації. Виділено найвпливовіші чинники за позитивним і негативним напрямом окремо серед груп зовнішнього і внутрішнього впливу на місто обласного підпорядкування.