Ефективність використання інфрачервоної термографії для діагностики некротизуючого фасціїту - I.V. Stoianovskyi; S.D. Khimich; O.M. Chemerys (Хірургія дитячого віку)
Метою дослідження було вивчення ефективності використання цифрової інфрачервоної термографії для ранньої діагностики та виявлення ділянок порушеної перфузії і некрозу тканин у пацієнтів із некротизуючим фасціїтом.