ПЕДАГОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХХІ СТОЛІТТЯ: МІСІЯ ТА МЕТА - 10.32342/2522-4115-2018-0-15-8-13 (Вісник Університету імені Альфреда Нобеля. Серія Педагогіка і психология)
У статті проаналізовано та розкрито місію і мету сучасного педагогічного університету, подано визначення педагогічного університету, розкрито його місію, а також головну місію системи вищої освіти ХХІ ст., загальну мету університету та студентів. У публікації висвітлено основні напрями трансформації місії педагогічного університету.