Аналіз якості та ефективності управління кредитним портфелем банків України - С. О. Руднєва (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики)
Досліджено структуру та якість кредитного портфеля банків України. Проведено аналіз основних аналітичних показників управління кредитним портфелем окремої банківської установи та в цілому по банківській системі України. Виконано факторний аналіз дохідності та ефективності управління кредитним портфелем банку.