Ricard Salvat i el Consell Mundial de la Pau: la connexió vienesa (1967–1973) - Francesc Foguet i Boreu (Dictatorships & Democracies)
Ricard Salvat fou un dels membres més destacats de la delegació catalana del Consell Mundial de la Pau (CMP) entre 1962 i 1989. Aquest article analitza la vinculació que mantingué, a través d’Ángel Domínguez i Toya Nef, amb l’Institut Internacional per la Pau, amb seu a Viena, entre 1967 i 1973. La connexió vienesa convertí Salvat en un dels homes del CMP a Catalunya i a l’Estat espanyol, amb una notable projecció internacional. Els contactes freqüents amb Domínguez i Nef aporten dades inèdites sobre la delegació catalana del CMP durant uns anys d’intens activisme polític clandestí.