ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА СТРАТЕГІЧНИХ ПЛАНІВ РОЗВИТКУ ПРИМОРСЬКИХ МІСТ - T.V. Cheremisina (Економіка та право)
Розглянуто вітчизняний досвід міських громад у розробці методик стратегічного планування міст, проведена порівняльна характеристика стратегічного планування. Обґрунтовано потребу в доповненні стратегічних планів маркетинговими стратегіями розвитку та відповідними засобами маркетингової підтримки.