Gestió de la desinformació per part del futur professorat d’Educació Secundària - Núria Castells-Gómez; Merce Garcia-Mila; Marta Minguela; Esther Pérez-Sedano; Jose Luna (Revista d'Innovació i Recerca en Educació)
INTRODUCCIÓ. Els futurs docents de Secundària haurien de ser capaços d’identificar desinformació i disposar d’eines i estratègies per ajudar el seu alumnat a detectar-la. Aquesta investigació es proposa identificar si els estudiants del màster en Formació del Professorat de Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes (MFPS) comprenen i atorguen credibilitat a fonts amb desinformació i sense, si expliciten activitats i preguntes que afavoreixin la detecció de desinformació per part del seu futur alumnat, i si emergeixen relacions significatives entre les variables estudiades.