РЕГІОНАЛЬНІ АСИМЕТРІЇ ПОДАТКОСПРОМОЖНОСТІ ОБ’ЄДНАНИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД - I. Paska; E. Horska; O. Dragan; T. Ponedilchuk (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики)
Досліджено сучасний стан податкоспроможності об’єднаних територіальних громад у контексті регіональної асиметрії соціально-економічного розвитку.