W. Witkowski, Sądownictwo administracyjne w Księstwie Warszawskim i Królestwie Polskim 1807 - 1867 - Marek Wąsowicz (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Wojciech Witkowski, Sądownictwo administracyjne w Księstwie Warszawskim i Królestwie Polskim 1807-1867, Lubelskie Towarzystwo Naukowe Prace Wydziału Humanistycznego, Monografie t. XVI, PWN, Warszawa 1984, ss. 202.