Regulació legal i valoració probatòria de fonts de prova digital (correus electrònics, whatsapp, xarxes socials): entre la insuficiència i la incertesa - Maria Teresa Armenta Deu (IDP)
Aquest estudi se centra en els mitjans tecnològics com a font de recerca en el procés penal, i més concretament en tres fonts de prova digital: els correus electrònics, els whatsapp i les xarxes socials. Amb l'objectiu central d'analitzar la valoració probatòria i les especificitats d'aquells s'ha volgut partir de la regulació legal insuficient fins a la reforma de 2015 i el qüestionament actual de la idoneïtat d'aquesta última. Entre ambdues, l'examen detallat de la doctrina i la jurisprudència sobre les fonts de prova digital, que ens porten a apreciar la necessitat d'acomodar la legislació a les garanties constitucionals i europees, i a afrontar paral·lelament les dificultats que comporten unes tècniques digitals en constant evolució a l'hora d'adequar-se a les garanties probatòries.