Сучасний погляд на алергічний риніт у дітей - А.А. Buratynska; T.R. Umanets (Сучасна педіатрія: Україна)
Мета - проаналізувати сучасні дані щодо поширеності, факторів ризику, етіопатогенезу, особливостей перебігу, підходів до діагностування та лікування алергічного риніту в дітей.