Комплексне лікування синдрому діабетичної стопи з позицій фізичної та реабілітаційної медицини - S. D. Shapoval; О. E. Аlypova; О. V. Тrybushnyi; L. A. Vasylevska (Клінічна хірургія)
Комплексне лікування синдрому діабетичної стопи з позицій фізичної та реабілітаційної медицини