Пропозиції щодо проведення оперативно-логістичних розрахунків інфраструктурного забезпечення військ під час ведення бойових дій - А. А. Леках; В. В. Старцев; О. М. Гурін; О. П. Мусієнко; Г. В. Рибалка (Системи озброєння і військова техніка)
В статті розглянуті питання проведення розрахунків потреби матеріально-технічних засобів у системі логістичного забезпечення Збройних Сил України з напрямку інфраструктурного забезпечення військових частин при їх розташуванні в польових умовах під час ведення бойових дій. Наведені розрахунки дозволять оцінити можливості квартирно-експлуатаційних служб військових частин Збройних Сил України із забезпечення військ майном та послугами і надати обґрунтовані пропозиції розробки бойових документів під час підготовки та ведення бойових дій.