بررسی کارایی فیلتر غشایی در حذف 1و2 دی کلرو اتان از پساب صنعتی - AhmadReza Yazdanbakhsh; Nematollah Jafarzadeh; Shahdad Hemmatian; Amir Sheikh Mohammadi (بهداشت در عرصه)
زمينه و هدف: ماده شيميايي 1و2 دی‌کلرواتان یا اتیلن دی کلراید (EDC) از جمله مواد شيميايي توليدي درصنايع پتروشيمي مي‌باشد. اين ماده در صنايع، مصارف عمده‌اي دارد (از جمله در تهیه پلی ونیل کلراید). پساب واحدهای  تولید 1و2 دی‌کلرو اتان بسيار كدر و حاوی1و2 دی‌کلرواتان، آب و ذرات FeCL3 مي‌باشد. هدف از اين تحقیق بررسي کارآیی فرآیند غشایی در حذف 1و2 دی‌کلرواتان از پساب واحد پتروشیمی می‌باشد.