VI Jornada de Criminologia: La Criminologia davant la delinqüència juvenil i les seves noves formes - Patricia Hernandez (IDP)
El dia 28 de gener de 2016 va tenir lloc a Barcelona la VI Jornada de Criminologia organitzada per la UOC i pel Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) de la Generalitat de Catalunya. El tema tractat en aquesta sisena edició de la jornada, que se celebra anualment des de 2011, va ser «La Criminologia davant la delinqüència juvenil i les seves formes».