Książęta i księżne Górnego Śląska. Pod red. A. Barciaka, Katowice 1995, ss. 202 - Krzysztof Rafał Prokop (Folia Historica Cracoviensia)
Recenzja: Książęta i księżne Górnego Śląska. Pod red. A. Barciaka, Katowice 1995, ss. 202.