Інноваційно-інвестиційний розвиток як державна стратегія України - Наталья Миколаївна Столбуненко; М. Д. Новокрещенська (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління)
В статті досліджуються основні проблеми інноваційно-інвестиційного розвитку України, як недосконалий механізм фінансового забезпечення інноваційно-інвестиційних програм; відсутність ефективного менеджменту; нерозвиненість регіональної інфраструктури інноваційно-інвестиційного процесу та інші.