Świat przed Zagładą. Tajemnica istnienia archiwalnego obrazu filmowego we współczesnej strukturze filmowej na przykładzie filmu Po-lin. Okruchy pamięci Jolanty Dylewskiej - Maciej Kozłowski (Images)
The World Before the Shoah: The Mystery of Archival Film Footage As Part of Contemporary Cinematic Structure Based on the Example of Jolanta Dylewska’s Po-Lin. Remains of Memory