АТОПІЧНИЙ ДЕРМАТИТ У ВАГІТНИХ: МОЖЛИВОСТІ СУЧАСНИХ БІОПРЕПАРАТІВ ТА ЇХ РОЛЬ В ПРЕВЕНЦІЇ ДЕРМАТО-РЕСПІРАТОРНОГО СИНДРОМУ У НАЩАДКІВ - Т. Святенко; К. Калько; О. Геруш; Є. Дудка; М. Веля (Неонатологія, хірургія та перинатальна медицина)
Особливо актуальним є розгляд можливостей застосування біопрепаратів з метою корекції атопічного дерматиту у вагітних, оскільки на сьогодні можливості системної терапії для вагітних і жінок, які годують груддю, обмежені через побоювання щодо побічних ефектів, які може мати ненароджена дитина.