Adamczyk A., Społeczno-polityczne implikacje imigracji do Polski w latach 1989 – 2007, Wydawnictwo Naukowe WNPiD UAM, Poznań 2012, ss. 577 - Ewa Pogorzała (Facta Simonidis)
Recenzja publikacji: Adamczyk A., Społeczno-polityczne implikacje imigracji do Polski w latach 1989 – 2007, Wydawnictwo Naukowe WNPiD UAM, Poznań 2012, ss. 577