ЕКОНОМІЧНІ ОСНОВИ КОНСТИТУЦІЙНОЇ СТАБІЛЬНОСТІ УКРАЇНИ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ - F.V. Venislavskyi (Економіка та право)
Досліджено вплив економічної системи на забезпечення стабільності конституційного ладу України в умовах глобалізації. Проаналізовано головні сучасні загрози економічним засадам конституційного ладу України. Зроблено висновок про наявність тісного системного взаємовпливу рівня економічного розвитку держави і змісту її конституційно-правового регулювання.