Особливості ведення пацієнтки зі звичним невиношуванням вагітності, посттравматичним стресовим розладом і дисфункцією щитоподібної залози: клінічний випадок - I.L. Kharun; A.V. Kaminskiy (Український журнал Перинатологія і педіатрія)
Звичне невиношування вагітності (ЗНВ) продовжує лишатися однією з гострих проблем у сучасному акушерстві та гінекології. Етіологія та причини кожної втрати вагітності доволі часто не можуть бути виявлені. В Україні значна кількість жінок репродуктивного віку мають дисфункції щитоподібної залози (ЩЗ), що потребує уваги до цієї проблеми не лише ендокринологів, але й гінекологів, особливо у веденні пацієнток із нез’ясованими причинами ЗНВ.