Засоби виразності телевізійно-комунікаційних форм: трансформація під впливом морфологічних змін - S. O. Mezhyrova (Культура України)
Розглянуто проблему трансформації засобів виразності сучасних телевізійно-комунікаційних форм. Досліджено матеріал українського телебачення, у телевізійно-комунікаційних формах якого зміна засобів виразності виявляє новітній комунікаційний потенціал. Сформовано методологічну основу дослідження шляхом поєднання теоретичних аспектів культурології та мистецтвознавства, що, відповідно, зумовило використання цих двох основних підходів, кожному з яких притаманний власний інструментарій. Обґрунтовано необхідність поєднання означених підходів специфікою досліджуваного матеріалу, особливостями трансформації засобів виразності в контексті морфологічних змін сучасних телевізійно-комунікаційних форм.